Gastenboek

Gastenboek

Dieter - 25 - Weerde

Ik ben getagt in een bericht op fb. Ik was meteen enthousiast en wou zo snel mogelijk een afspraak om eens uit te proberen. Schot in de roos !! Geweldige kerel, mooi interieur, heel verzorgd en bovenal goeie vak kennis van zijn job ! Op en top !grts dieter


H - 63 - Zemst

Bart heeft gouden handen, maar wat hem nog unieker maakt: hij leest je en past zijn behandeling daaraan aan. Bart neemt tijd voor je voor en na de sessie en dat geeft een gevoel van heel welkom te zijn. Ik kan met geen woorden beschrijven hoe dankbaar ik ben voor wat mij is overkomen. "Body2Mind" : Bart maakt het helemaal waar!


Marleen - 43 - Elewijt

Al van bij de begroeting voel je de warmte van Bart, en de volle overgave waarmee hij iemand ontvangt. Een warme, oprechte lach en doorgedreven persoonlijke aanpak zijn hier kernwaarden.
De tien minuten kennismaking waren een echte geruststelling: op een heel fijne manier communiceert hij over het verloop van de massage en hij peilt vooral naar jouw individuele verwachtingen en noden.
De hele massage was een succes: de aandacht die in alle bewegingen en aanrakingen zit, de rust, de kalmte, de vriendelijkheid.
Bart deed me thuiskomen in mijn eigen lichaam, en hield daarbij supergoed rekening met pijnpunten, blokkades en wensen. Ik heb nadien superzalig geslapen, en ook de dagen erna voelden mijn spieren zo veel lichter dan anders.
Wil je jezelf (of iemand anders, als het écht moet 😉) een mooi cadeau doen? Dan is een massage bij Bart een topidee!


Marc - 52 - Heverlee

Als de dagelijkse stress zich opstapelt en spanningen zich in ons lichaam nestelen, is er niets zo heilzaam als een heerlijke relaxmassage om de geest te kalmeren. Bart gaat professioneel te werk en voelt het lichaam perfect aan. Gewoonweg genieten!


Bart - 48 - Mortsel

Onlangs de beste massage ooit gehad door een fantastische masseur met gouden handen. De sfeer was perfect voor ontspanning. Met precieze, vakkundige bewegingen wist hij precies hoe hij mijn spierspanningen moest aanpakken. De druk was precies goed, stevig maar altijd comfortabel. Een ervaring die ik iedereen aanbeveel.


Natalie - Zemst

Gewoon even om te laten weten dat rug goed aanvoelt en voet ook al wat ontzwollen is met de taping... Training vanmorgen viel ook goed mee nog een mercikes


Ali - 31 - Zaventem

Je voulais te dire merci énormément pour cet magnifique rencontre!!! Le massage était excellent ça m’a vraiment fais du bien surtout pour mon dos et mes jambes. Merci à toi tu m’as vraiment mis à l’aise j’étais dans un rêve ! C’était magique !


Brendy - 39 - Gent

Ondertussen mijn tweede massage gehad. Vanaf het moment dat Bart de deur opent, voel je dat de drempel verdwijnt. Je voelt je direct op je gemak.
Na enkele gerichte vragen, krijg je een massage op maat. Niet te hard, niet te zacht -> volledig ontspannen kom je van de tafel. Bart is een Masseur met hoofdletter M, top! Volgende massage komt er snel aan 😉


Stan - 57 - Heist o/d Berg

AANRADER 👌🏼 Bart schrijft in z’n bevestigingsmail: “het is altijd goed tijd voor jezelf in te plannen!” De nagel op de kop! En de relax massage "Body2Mind" is perfect!


Anja - 53 - Steenokkerzeel

Ik was op zoek naar een goede massagetherapeut. En dankzij de website die, voor mij, alle belangrijke informatie bevat, kwam ik bij Bart terecht. Ik heb hier een professionele en kwaliteitsvolle massage gekregen en een heerlijk moment voor mezelf. Ik voelde me hier ook volledig op mijn gemak. De massage was heel ontspannend. Achteraf voelde ik dat het mij ook energie gaf. Bij Bart ben je echt in goede handen.


Bert - 52 - Mechelen

Echt genoten van een deugddoende relaxatie massage. Met focus op de schouders.
Gespannen toegekomen, ontspannen vertrokken. Echt top.


Brian - 47 - Brussel

Bart is an absolute genius! His knowledge and skills are phenomenal, and I feel totally transformed after just my first massage. Bart is so personable and professional that he makes you feel completely at ease. He is clearly very passionate about his work and he takes great care to mindfully diagnose and address any problem areas, offering very helpful (and interesting) guidance and advice throughout. Bart has world class expertise and I can't recommend him highly enough. Suffice to say; I wouldn't consider going for massage anywhere else


Meral - Kampenhout

Très professionnel, ça fait plusieurs années que je cherche quelqu’un qui c’est masser fort … Ravi d’avoir fait cette expérience… Et très satisfait de mon massage de cou et épaule…


Anne-Sophie - 25 - Zemst

Goed en makkelijk bereikbaar.Bart is een aangename en rustige man die u warm ontvangt.Legt alles goed en rustig uit.De massage was zalig, knopen waarvan ik zelf niet wist dat ik ze had zijn helemaal weg gemasseerd.Ik kom zeker terug en zal hem ook aanbevelen in mijn omgeving!


Sam - 32 - Hofstade

Ik heb een ontspanningsmassage gekregen van Bart en vond het een hele fijne ervaring. Hij gaat met veel zorg en aandacht te werk. De verschillende massagetechnieken en wisseling van druk (zacht en harder) waren goed afgestemd op elkaar. Nadien was er ook voldoende ruimte om gevoelens die boven kwamen er te laten zijn. Een aanrader voor lichaam en geest.


Philippe - 59 - Antwerpen

Helemaal opgegaan in de uiterst vaardige handen van Bart. Onderrug, schouders en nek zijn weer soepel. Lijf en geest weer één,.en onverwacht wat nieuwe ruimte voor mijn medische aandoening. Dankjewel Bart.


D - 45 - Zemst

Dag Bart, Bij deze wil ik jou meegeven dat ik ontzettend heb genoten van je massage. Je bent een aangenaam en rustgevende persoonlijkheid met respect voor lichaam en geest van je klant. Mijn lichaam werd gekneed door jouw warme handen en ikkwam tot rust......... geniet nog na. Een deugddoende eerste ervaring om zeker nog meer te beleven in de toekomst.


C - 33 - Kontich

Het was heel aangenaam om gemasseerd te worden door jou. Alles klopte, van begin tot einde. Alle stress en spanningen smolten weg, exact wat ik nodig had!


Anja - 34 - Peutie

Zeer professionele massage, Bart houdt zeker rekening met je wensen. Als je een goede massage wilt en eens goed wilt ontspannen kan ik zeker Bart aanraden!


Jeff - 44 - Mortsel

Zeer vriendelijk en warm onthaald. Ik heb genoten van een ontspanningsmassage van 90 minuten. Met aangename olie en rustgevende muziek was ik even volledig weg van de wereld. Na een zalige nachtrust, werd ik als bijna herboren wakker. Bart is zeker een aanrader.


Lieven - 47 - Kessel Nijlen

Gouden handen top masseur vriendelijk


Bert - 40 - Antwerpen

Genoten van deze aangename relaxerende ervaring. Een gezellig kader en een fijne verwelkoming zodat je je meteen op je gemak voelt. Vlot bereikbaar, parkeerplaats voor de deur. Bedankt!


JT - 30 - Leuven

Veel dank Bart voor je geweldige massage. Voelde heel vertrouwd en heel goed!


Paul - 63 - Frankrijk

Vandaag heb ik een weldadige massage mogen ontvangen van Bart. Zeer van genoten. Bart gaat heel vakkundig te werk, ik voel me nu weer als herboren en zie al uit naar de volgende gelegenheid.
Groetjes Paul


Eddy - 56 - Elewijt

Nog eens een massage van 2u geboekt. De stress van een moeilijke werkdag werd vakkundig weggemasseerd. Ik voel me herboren en kan de wereld aan !


L - 69 - Leopoldsberg

Je bent niet alleen een pianist die mijn lichaam bespeelt, maar tegelijkertijd ook een balletdanser...

Het lijkt alsof mijn lichaam helemaal werd opgekuist, van buiten én van binnen, alsof ik door een waterval stapte...


Hervé - 52 - Berchem

90 minutes de paix et zen. Très bonne expérience pour la première fois, et qui vaut la peine d'être répétée ! Bart a le sens du détail et vous masse de manière professionnelle. Je me suis totalement détendu en rentrant chez moi, et j'ai vraiment apprécié pendant des heures supplémentaires. Merci Saskia pour le chèque-cadeau. Hervé


Eddy - 56 - Elewijt

Zalige massage van 2u . Afwisselend zacht en stevig. Heerlijk ontspannend. De 2u waren meteen voorbij.


Henri - 44 - Asse

ik ben zelf massage therapeut en hou ervan om ook gemasseerd te worden - wie niet -, heb Bart via een professionele platform leren kennen en heb dan ook een afspraak gemaakt.
De massage van 60 min leek wel amper 10 te zijn, zo goed dat het is / was. Een aanrader!!!
Als ik 5 sterren zou kunnen geven krijgt hij er 6 van mij.
Bart kent zijn vak!
hou je agenda vrij want ik kom nog is.


Wouter - 51 - Gent

Na de perfecte, vriendelijke ontvangst waarbij Bart heel gerichte vragen stelt over verwachtingen en eventuele gevoeligheden - waar hij vervolgens ook rekening mee houdt, was ik meteen heel relaxed voor mijn eerste Intuïtieve Body2Mind massage (met eucalyptus). Ik genoot van elke seconde en voelde geleidelijk alle spanning van mij afglijden.
Ik kijk uit naar de volgende afspraak !


A - 50 - Antwerpen

Ik kan een bezoek aan body2mind sterk aanbevelen.
Zeer fijne zachte aangename gastheer is Bart, je bent onmiddellijk door zijn verwelkoming op je gemak gesteld.
Mooie ruimte met de juiste achtergrond muziek die je extra mee tot rustig brengt.
Een zeer professionele opbouwende massage, Bart luistert goed naar je lichaam en weet wat er dient te gebeuren.
Bart, dit is een zeer tevreden klant die je op zeer regelmatige basis terug ga zien.
Warme groet, A.


Osman - 38 - Leuven

Warm onthaald door Bart, ik voelde me direct op mijn gemak. De massage was zeer aangenaam, net wat ik nodig had na een lange werkdag. Dit was ook de eerste keer dat ik een lomi lomi massage heb gehad, zeker een aanrader! Ik kom zeker nog eens terug!


Yannick - 37 - Leuven

Heerlijke ervaring met aandacht voor lichaam en emoties. Bart is een sympathieke man. Ik kom zeker terug!


Hakan - 39 - Muizen

Vanaf het eerste contact meteen een zeer fijn gevoel. Met een grappige vriendelijke noot voel je je meteen op je gemak. De spontane glimlach zorgt ervoor dat je meteen rustig bent.Een aangenaam kader om volledig tot ontspannen te komen. Met het juiste gevoel tijdens de massage. Bedankt en tot een volgende keer.


Marnik - 50 - Nokere

Heerlijk ontspannende massage. Bart weet precies waar de aandacht op te vestigen. Ik kwam redelijk gespannen aan na een intense werkdag en ben op een zalige manier in mijn lichaam geland. Bart zijn warme, tedere en positieve energie stromen via zijn handen lekker binnen.


Stijn - 47 - Brussel

A truly uplifting massage. Een ideaal me-time moment. Dankzij Barts uitstraling voelde ik me direct 'à l'aise'. De massage zelf is top: ontspannend en vooral rustgevend. Dikke merci.


Krispijn - 52 - Antwerpen

Aangenaam verrast door Bart zijn vriendelijke ontvangst , de tijd die hij nam om wat vragen te stellen , zeer professioneel en uiteraard een zalig deugddoende massage👌🏻👌🏻Zeker tot een volgende afspraak.


Peter - 63 - Dendermonde

Bart zijn zachte handmassage gaf mij een gevoel van totale ontspanning en rust. Attent, correct en vriendelijk!


Justin - 39 - Antwerpen

Héél toffe en zachte man die u even alles doet vergeten met zijn zachte handen en u laat genieten van zijn tedere aanrakingen en massage! Hier kom ik graag terug.


Eddy - 60 - Kampenhout

Een heel fijne ervaring, heel professionele massage,aangenaam kader, en een heel rustig persoon om met te praten. Kom zeker terug een aanrader.


Koen - 35 - Lummen

Vanaf het eerste contact zat het gevoel goed, een duidelijke en aangename communicatie. Die ook werd bevestigd bij de eerste kennismaking.
Ik ben niet de meest zelfzekere persoon, maar gevoel voor schaamte of onzekerheid is helemaal niet nodig bij Bart. De relax massage heeft mij dan ook volledig tot ontspanning gebracht en mij even alles laten vergeten.
Bart weet waar hij mee bezig is en heeft respect voor de persoon die op zijn tafel ligt.
Kortom een aanrader voor iedereen die wil genieten van een professionele massage in een aangenaam kader en sfeer.
Bedankt Bart,
Ik kijk alvast uit naar een volgende afspraak.


Benny - 55 - Boutersem

Ben voor de eerste maal bij Bart langs geweest voor een massage. De bedoeling was om me te ontspannen. Ben als een tevreden man terug naar huis gegaan.
Werd dan ook op een vriendelijke manier ontvangen wat op zich al een goed gevoel geeft. Had het volste vertrouwen en heb dan ook een deugd doende ontspannende massage gehad. Kijk al uit naar de volgende afspraak !!!
Bedankt Bart !!!


Pim - 26 - Scherpenheuvel

Geen zaligere momenten dan bij Bart. Van bij mij is het een afstand rijden maar zo waard. Het gelukzalige ontspannen gevoel zindert na… want Bart weet perfect van aanpakken en houdt rekening met je. De intuïtieve massage is een aanrader en het effect op je mentale toestand en lichamelijke toestand is een wonder. Een massage bij Body2Mind is een moment van respect, rust en een plek waar er naar jou geluisterd wordt. Neem echt even tijd voor jezelf en boek hier een massage. I’ll be back. Zonder twijfel.


Ronald - 52 - Schriek

Beste Bart, na mijn super relaxe massage van deze morgen ben ik nu nog aan het nagenieten in mijn hofke met een fris glaske rose wijn. Zoals je weet was ik wat zenuwachtig maar jij zorgde er al snel voor dat ik op mijn gemak was. Na een korte babbel kreeg.ik de massage van mijn leven van een knappe, vrolijke en toch zeer rustige en attente man. Wij hadden op voorhand afgesproken welke delen van mijn lichaam dat ik belangrijk vond en jij hield hier rekening mee. Jij keek ook niet op je horloge of mijn tijd al voorbij was en alles verliep zeer vlot en op een aangename manier. Dikke merci en ik kom zeker nog terug want jij hebt mij blij verrast. Merciekes, jij bent een topkerel die weet wat masseren is! Grtjs, Ronald


Patrick - 66 - Tienen

Wat een parel gevonden op een voor mij gemakkelijk bereikbare plaats. Een professionele maar warme ingesteldheid maakt van Bart een supermasseur. Bedankt ook Bart voor het luisterend oor ,geniet nu van je vakantie,maar je ziet mij snel terug.


Jurgen - 36 - Berchem

Uitstekende massage gehad. Een uurtje helemaal weg van de wereld en volop genieten, met aandacht voor de bijzonderheden of zere plekjes. Een absolute aanrader. Mij zien ze daar zeker terug.


Jan - 66 - Antwerpen

Bart is een echte professional. Heel vriendelijk en attent. Hij kent de knepen van het vak. Ontspannen atmosfeer, weldadige massage en alles tip top georganiseerd. Als je nog zou aarzelen, zet je twijfels opzij en maak gewoon een afspraak dan kun je het zelf ervaren.


David - 53 - Antwerpen

Na een warme en hartelijke ontvangst genoten van een zalige, rustgevende massage, waar ik nog lang van nagenoten heb. Hier kom je helemaal tot rust!, een absolute aanrader👍


Michel - 58 - Dilbeek

Ik kwam volledig tot rust door het aangenaam,verzorgd en proper kader en in het bijzonder de serene, kalme, professionele massage.
Helemaal anders dan in een beauty-salon.


Jan - 68 - Rotselaar

Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke ontvangst van Bart, zijn keurige taal en het fijne massagekader. De afspraak bood mij meer dan ik durfde te verwachten.

Bart is een attente gastheer en heeft aandacht voor wat een klant vooraf in een mail vermeldt. Dat hij daar bij het begin van een afspraak nog eens concreet op terugkomt wordt zeer geapprecieerd: een klant is daardoor niet nummer zoveel van die dag maar voelt zich gewaardeerd en begrepen.

Bart weet waarmee hij bezig is want hij vraagt naar eventuele allergieën, operaties of andere ongemakken. Daardoor krijg je als klant het gevoel dat deze professionele masseur jouw gevoeligheden als mens ter harte neemt en hij het goed met je voor heeft. Ik voelde een gewetensvolle inzet!

Alhoewel het niets met de massage kwaliteiten te maken heeft, wil ik nog even melden dat de buurt waar Bart woont makkelijk te bereiken is. Daarenboven heb je een parkeerplaats voor de deur.

Graag tot een volgende keer!


Philip - 48 - Bruxelles

5 étoilles! Very nice, you have relaxed me. I will come back, you touch good points.


Kurt 

Ik ontmoette Bart in zijn verzorgde massageruimte. Zachte muziek en fijn ambiance. Heel gemoedelijk genoot ik van de fijne intuïtieve massage. Zachte aanrakingen die mijn lichaam goed ontspande. Ik heb de ganse dag nagenoten. Graag tot een volgende keer.


Tim - 38 - Heist op den Berg

Hartelijk dank voor de massage, ik heb ervan genoten. Je hebt er een klant bij.


Rob - 56 - Wilrijk

Zeer deugddoende massage gekregen van Bart. Professioneel gegeven zodat ik mij achteraf volledig ontspannen voelde.

Bedankt!


Tom - 50 - Brussel

Ik kan een bezoek bij Body2Mind sterk aanbevelen. Bart is een zeer fijne gastheer. Open, transparant en rustig. Samen met de frisse architectuur van het huis zorgt dit voor een ontspannen en veilig klimaat. De massage is heerlijk en van hoog niveau. Goed opgebouwd met zachte en preciese bewegingen. Ik had de massage van 90 minuten geboekt, en heb er elke minuut van genoten. Dit werkt echt zeer goed om de spanningen van de week te laten verdampen. Een fijne plek om naar toe te gan. Ik kom zeker terug...