FAQ

Veelgestelde vragen(FAQ)

Welke voorbereidingen kan ik thuis al doen voor de massage?

Om optimaal van de massage te genieten is het aangewezen om :

-licht te eten, niets is zo vervelend als met een zware of een hongerige maag trachten te ontspannen.

-te douchen, je hoeft geen parfum te gebruiken. Voel je je beter met wat deo, dan kan dat, maar ook dat is niet noodzakelijk. Gebruik ook geen bodylotion na je douche, dit om interactie met de massageolie/lotion te vermijden.

-geen alcohol of drugs te hebben genuttigd. 

-niet je zondagse kostuum aan te trekken. Je trekt best iets makkelijks aan dat tegen een stootje kan. Er blijft altijd wat olie achter op je lichaam, hou daar rekening mee. Ik vraag je ook om juwelen voor de massage uit te doen.

-je gsm op alvast op "stil" of vliegtuigmodus te zetten, 


Hoe gaat een massage eraan toe?

Kom je de eerste maal langs, dan maken we rustig kennis en noteer ik wat gegevens over jou. Daarnaast stel ik jou enkele vragen over je gezondheid (misschien heb je hiervoor reeds het intake formulier ingevuld, dan overlopen we dat samen). Heb je bepaalde allergieën? Operaties achter de rug? Chronische aandoeningen? Alleen maar vragen waardoor ik mijn massage beter op jou kan afstemmen. In dit gesprek mag je ook aangeven met welke intentie je de massage wil ingaan. Wat zijn je wensen, verwachtingen en grenzen ten aanzien van de massage. De tijd van dit gesprek gaat uiteraard niet af van je massagetijd.

Na het gesprek verlaat ik even de kamer om mijn handen te wassen, terwijl jij je rustig kan uitkleden en op de tafel kan plaatsnemen. Eenmaal geïnstalleerd volgt de massage met energie vanuit het hart, puur en zuiver. Gouden aanrakingen. Ik geef na de massage aan dat ze afgelopen is en dan verlaat ik opnieuw de kamer om mijn handen te wassen. Blijf liggen en geniet nog wat na, neem de tijd om na te gaan wat er met je lichaam is gebeurd. Ik help je dan om veilig van de tafel te komen en bied je een glaasje water aan. Als je er behoefte aan hebt, mag je feedback geven over de massage of me vertellen wat de massage met je heeft gedaan.


Wat doe ik best na een massage?

Massage helpt om gifstoffen in je lichaam los te maken. Het drinken van water na de massage helpt om deze gifstoffen uit je systeem te spoelen en kan helpen om spierpijn en -stijfheid te verminderen.

Neem ook wat tijd om te ontspannen, vermijd zware inspanningen direct na de sessie. 

Iedereen reageert anders op een massage. Het is normaal om je ontspannen en soms zelfs een beetje moe te voelen na een massage. Als je je stijf of pijnlijk voelt, wees dan gerust, dit kan een normale reactie zijn op de diepe spierwerking en zou binnen een dag of twee moeten verdwijnen.


Masseer je zowel mannen als vrouwen?

Ja, ik masseer zowel mannen als vrouwen, evenals mensen van alle genderidentiteiten. Mijn praktijk is een veilige en inclusieve plek voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, pijnverlichting of verbetering van hun welzijn. Ik behandel al mijn cliënten met respect en zorg, ongeacht geslacht, genderidentiteit of seksuele geaardheid.


Kan een behandeling ook bij mij thuis of op verplaatsing doorgaan?

Contacteer me voor deze vraag. Veel is afhankelijk van de afstand en het aantal massages, maar veel is mogelijk.


Wat houdt Refer-A-Friend (RAF) juist in?

Als je me als bestaande klant een nieuwe klant aanbrengt, dan krijg jij op je volgende behandeling 10€ korting. 


Kan ik ook een massageabonnement afsluiten?

Zeker! Je kan een meerbeurtenkaart aanschaffen. Al naar gelang de behandeling en het aantal beurten, geldt er een andere prijs. Zeg me wat je in gedachten hebt en ik maak je een voorstel op maat.

Als trouwe klant krijg je sowieso ook een klantenkaart die na 5 beurten recht geeft op een korting voor je 6de beurt.


Hoe kan ik betalen?

Je kan cash betalen of via PayConiq


Is Body2Mind makkelijk te bereiken?

Auto

De massagepraktijk bevindt zich letterlijk op 2 minuten van de Afrit Zemst van de E19 Antwerpen-Brussel. Komt u met de wagen, dan mag u zich op onze oprit parkeren. Mocht de oprit vol staan, dan kan u ook rechts van de haag de extra parkeerplaats gebruiken. De voetpaden in de straat zijn grasmatten, om de vrede met de buren de bewaren parkeert u zich daar dus beter niet op. Rijdt u electrisch of hybride, er staat een laadpunt op de oprit ter beschikking. Uiteraard te activeren met uw eigen badge.

Bus

Op 300m is er ook een bushalte "Café Matthijs" van De Lijn. Hier stoppen lijn 681 (Zaventem - Mechelen) en lijn 280 (Vilvoorde - Mechelen).

Fiets

Wie met de fiets komt, kan die veilig in onze garage plaatsen.

Trein

Wie liever spoort kan worden afgehaald aan het station van Weerde of het station van Mechelen.


Help, ik moet annuleren...

Ik vraag geen vergoeding voor last minute (binnen 48u) annulaties. Als je nadien echter een nieuwe afspraak wenst te maken,  dan vraag ik om het bedrag van die behandeling  op voorhand over te schrijven op mijn rekening. Pas dan wordt je afspraak bevestigd. 

Daag je, zonder te verwittigen, niet op voor een afspraak, dan zal de afspraak aangerekend worden.

Dank voor het begrip.